Hvad er healing

Healing er verdens ældste behandlingsform. Den har altid eksisteret i alle kulturer. Der findes dog mange forskellige former for healing, og der kommer til stadighed nye. Healingen foregår ved, at vi sætter os i forbindelse med en kraft, som er uden for os selv og dog en del af os. En guddommelig, universel energi, som vil os det bedste.

Healing betyder at gøre hel, at genoprette balance i systemet. Sygdom er manifestation af ubalancer, som er opstået på grund af ubearbejdede oplevelser. Healing er at kaste lys på det, der er gemt af vejen i mørke. Kroppen og sindet er præget af alt, hvad vi nogensinde har oplevet. Når vi bliver fysisk syge eller får det dårligt psykisk, er det fordi noget i os råber på opmærksomhed.

Hvordan virker healing

Healing er overførsel af energi. Selve processen er individuel. Healing vil altid medføre udvikling og forandring i en positiv retning. Ofte må man dog forholde sig til nogle uhensigtsmæssige mønstre i sit liv. Man må gøre en indsats selv. Men healingen vil løsne op for blokeringer og skabe mulighed for handling. Måske følte man før, at man sad fast og ikke kunne se vejen. Healing vil som regel give mere overskud og nye erkendelser.

Healing er ubetinget kærlighed og virker på den mest hensigtsmæssige måde for det enkelte menneske. Den kan have gunstig virkning på al sygdom og dårligdom – fysisk som psykisk og følelsesmæssig. Men der gives ingen garantier. Man kan kun opnå det fremskridt og den helbredelse, som man er parat til. Og man skal arbejde med selv. Men så er der til gengæld heller ingen begrænsninger. Healing er et stærkt redskab. Mirakler findes.

Hvordan foregår det

En behandling hos mig indledes altid med en samtale. Hvilken form for healing, jeg anvender, afhænger af personen og problemet. Jeg bruger meget mine hænder og vil ofte starte med at give akupressur. Under healingen ligger du påklædt på en briks og bringes i en dyb, afslappet tilstand. Herefter arbejder jeg med energien på forskellige måder. Det sker mentalt ved tankens kraft og fysisk ved hjælp af mine hænder. Ikke to healinger er ens. Men intentionen er altid at hjælpe på den bedst mulige måde.

Een gang healing kan gøre underværker. Men oftest er et forløb nødvendigt – kort eller længere. Du skal altid mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig. Under ingen omstændigheder skal man gøre sig afhængig af behandling. Livet selv vil løsne op for meget, hvis man er åben for det.

I øvrigt skal man altid søge læge, hvis man har mistanke om, at man er syg.