Hvad er spøgelser

Spøgelser er sjæle, som endnu ikke har fundet hjem i lyset. Afdøde, som stadig er meget knyttede til det fysiske liv her på jorden. Mange gange er de ikke klar over, at de er døde. Af forskellige grunde har de svært ved at give slip.

Spøgerier har selvfølgelig altid fundet sted. Men det er som om, at flere og flere mennesker får det tæt ind på livet i øjeblikket. Udsendelser som ”Åndernes Magt” har gjort det mere legitimt at tale om den slags. Heldigvis. Det er godt med åbenhed.

Tegn på et spøgelse kan være, at man føler sig overvåget på bestemte steder i sin bolig. Ofte føler en eller flere beboere sig drænet for energi. Der kan også ske underlige ting, som ikke umiddelbart kan forklares. Og man hører måske trin, bankelyde og andet. Mennesker som er meget åbne, kan af og til se spøgelserne og høre dem sige noget.

Hvad kan man gøre

Lad mig slå fast, at der ikke er noget at være bange for. Spøgelser er ikke farlige. Den åndelige verden er kærlighed, og det at have et spøgelse vil altid sætte gang i en udvikling. Der er noget man skal lære – om sig selv og om livet. Men selvfølgelig føles det meget ubehageligt og er svært at forholde sig til. At mærke angst i den forbindelse er almindeligt og forståeligt.

Problemet kan afhjælpes. Jeg kommer ud og undersøger din bolig for sjæle, der sidder fast og andre negative energier. Det kan være tidligere, ubehagelige begivenheder på stedet, som har lejret sig. Jeg vil hjælpe eventuelle spøgelser videre, det kaldes spøgelses-forløsning. Derefter vil jeg rense og beskytte hele boligen. Desuden fortæller jeg altid, hvad du og andre beboere kan gøre for at forebygge, at det sker igen og komme godt videre i jeres liv.

Jeg tilbyder altid healing i forbindelse med en husrensning. Enten på stedet eller i min klinik i Odense.